Castellano Valencià

Òbriga el seu comerç a xàbia y descubra todas las ventajas que le puede ofrecer

Oferta Comercial

Els tres nuclis de població del nostre municipi alberguen més de 800 establiments comercials i de serveis, a més del mercat no sedentari: el tradicional “mercadillo” dels dijous que es du a terme a la Plaça de la Constitució.

Els més de 29.000 habitants, incrementats significativament en el període estival, tenen cobertes les seues necessitats amb l’amplia distribució d’establiments tant en la Vila, el Port o l’Arenal, cada zona amb les seues característiques particular.

La configuració del municipi combina la tranquil·litat i encant dels carrers del Centre Històric amb la vitalitat de la zona del Port i de l’Arenal, centre turístic per excel·lència de la nostra localitat.

Les associacions de comerciants de la localitat promouen durant tot l’any campanyes promocionals, destacant la tradicional Fira artesanal de Pasqua, amb més de 35 edicions, els Shopping Nihgt, la Mar de Tapes al Port o el Tapeo en el centre històric. Xàbia compta amb un centre comercial obert al centre històric, dirigit per l’associació Xàbia Històrica.

En resum, la ciutat abasta tots els formats i sectors comercials, amb un comerç urbà que es caracteritza per la seua qualitat, la seua proximitat i una acurat entorn, que compta amb àmplies zones per a caminar, aparcaments públics i nombrosos serveis a peu de carrer; amb tendes especialitzades, franquícies, supermercats... la ciutat compta amb tot el necessari per a gaudir del perfecte dia de compres

Locals disponibles destacats